analiz robotik
robotik sol yatay

Cumhuriyetin 98. yılı için denizde dev Türk bayrağı açtılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyetin 98. yılı için denizde dev Türk bayrağı açtılar
Antalya'da Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sualtı Topluluğu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda denizde dev Türk bayrağı açtılar. Konu ile ilgili konuşan Akdeniz Üniversitesi Sualtı Topluluğu Başkanı Mehmet Alagöz, "Bizler Sualtı Topluluğu olarak, Akdeniz Üniversitesi öğrencileri olarak, Türk gençleri olarak var olduğumuz sürece bayrağımızı gururla ve onurla dalgalandıracağız" dedi.

"Bayrağımızı gururla ve onurla dalgalandıracağız"

Akdeniz Üniversitesi Sualtı Topluluğu Başkanı Mehmet Alagöz, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir bayrak açma etkinliği yaptık. 54 metrekare boyutunda bir Türk bayrağı, Atatürk flaması ve üniversitemizin flamasını açtık. ABC dediğimiz ekipmanlarla su üzerinde 16 topluluk üyesi arkadaşımız ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna can vermiş şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Bizler Sualtı Topluluğu olarak, Akdeniz Üniversitesi öğrencileri olarak, Türk gençleri olarak var olduğumuz sürece bayrağımızı gururla ve onurla dalgalandıracağız" diye konuştu.

"Gençliğimizin Atatürk'e ve Cumhuriyete sahip çıkması bizi mutlu ediyor"

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Akdeniz Üniversitesi Sualtı Topluluğu bugün denizde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya Yat Limanında Türk bayrağı, Atatürk posteri ve üniversitemizin bayrağını açtılar. Bugün bilindiği üzere Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş yıldönümü. Bu kapsamda öğrencilerimiz etkinlik yaptı. Gurur verici bir olay. Gençliğimizin Atatürk'e ve Cumhuriyete sahip çıkması bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç kızların sosyal medya tartışması tekme tokat kavgaya dönüştü! O anlar cep telefonu kamerasındaÖnceki Haber

Genç kızların sosyal medya tartışması te...

Muratpaşa'nın rakibi MihalıççıkSonraki Haber

Muratpaşa'nın rakibi Mihalıççık

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar