analiz robotik
robotik sol yatay

eTwinning "Storyline Senaryom" Projesi Başarıyla Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
eTwinning "Storyline Senaryom" Projesi Başarıyla Devam Ediyor
Öğretmen Sebiha CESUR YILMAZ liderliğinde gerçekleştirilen proje ilkler arasında yerini buldu. Proje Adı: "Storyline Senaryom" olarak belirlenip 16 kişilik dünya geneli başarı sağlanmaya devam ediyor.

Sebiha CESUR YILMAZ Storyline(Öyküleştirme) Yaklaşımını Öğreniyorum projesine Boluda bir haftalık eğitime sonrasında Kurucusu olduğu projede çocuklarla birlikte ağaç sevgisini kazandırmayı amaçlıyor.

Dünya genelinde yaşanılan ormanların azalması,  öğrencileri ile birlikte ve tüm dünya genelinde farkındalık  oluşturması amacıyla eTwinningte projesine başvuru yaptıklarını dile getirdi.

Ayrıca Sebiha CESUR YILMAZ"Storyline(Öyküleştirme) Yaklaşımını Öğreniyorum projesine Boluda bir haftalık eğitime katıldım. Kurucusu olduğum projedeki amacım çocukların ağaçla bağını güçlendirmek ve bunun yanı sıra okul öncesi çocuklarda erken okur yazarlık becerilerini desteklemek.Dünya genelinde yaşanılan ormanların azalması  öğrencilerimle birlikte ve dünya genelinde farkındalık  oluşturmak amacıyla eTwinningte projemize başvuru yaptık ve proje başvurumuz  onaylandı ve onaylandıktan sonra projeye ortaklar dahil ederek 8 Türk ve 8 yabancı (Romanya ve İspanya)ortakla projeme devam etmekteyim. Romanya Laşi deki  6 öğretmen katıldı ve  okul  projesi olarak devam etmek  istediler. Tanışma webinarımıza  Ankara Üniversitesi Okul öncesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Burcu ÇABUK Hocamız la gerçekleştirdik. ." dedi.

Proje tanıtımı için ise; Storyline (öyküleştirme) Türkiye’ de son yıllarda yaygınlaşmaya başlayan bir yaklaşım olup bu yaklaşımla oluşturulan hazırladığımız içerik ve atölyelerle çocukların ağacın varlığını fark etmesini sağlamak  erken okur yazarlık becerilerini desteklemek için farklı etkinliklere yer vermekteyiz aile katılımını içerik planlarımıza ekleyerek projemize tüm hızımızla devam ediyoruz. şeklinde duygularını dile getirdi.

Storyline (storyline) Turkey's approach began to become widespread in recent years.To make children aware of the existence of the tree with the content and workshops we have prepared with an approach.Include different activities to support early literacy skills.We continue our project at full speed by adding family participation to our content plans.

 

Projemizin sosyal medya hesapları  ;

Blog https://sstorylinescript.blogspot.com/

İnstagram https://instagram.com/storylinesenaryom?igshid=15mhgnhh7cg25

Linkedın https://www.linkedin.com/in/storyline-senaryom-storyline-6a2b19203

Facebook https://www.facebook.com/Storyline-Senaryom-105268551438242

Web Sayfamız www.storylinesenaryom.com

Twitter http://twitter.com/storylinesenar1

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanya'da Bıçaklı TacizÖnceki Haber

Alanya'da Bıçaklı Taciz

WHATSHAPP güç kaybetmeye başladıSonraki Haber

WHATSHAPP güç kaybetmeye başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar