analiz robotik
robotik sol yatay

New Yorker Academy Kurucu üyesi Bahar Erensayın sorularımızı yanıtladı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
New Yorker Academy Kurucu üyesi Bahar Erensayın sorularımızı yanıtladı.
İletişim alanında yeni bir soluk olan New Yorker Academy profesyonel eğitim kadrosuyla çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı öğrencilere yurt dışı tecrübesi ve staj gibi olanaklar sağlayan akademinin Kurucu üyesi Bahar Erensayın sorularımızı yanıtladı.

New Yorker Academy’yi sizden dinleyebilir miyiz?

’New Yorker Academy’’ yeniliği keşfeden eğitim bilinciyle, işini çağa uygun ve uzmanlık alanında vazgeçilmez olmak için yeni nesil bir akademi olarak eğitimler vermektedir.

Gelenekselleşen eğitimlerin sınırlarını dijital dünyaya taşıyan, profesyonel eğitmen kadrosuyla bilginin zirvesinde olmayı hedefleyen ‘’New Yorker Academy’’ teoriler ile uygulamalı dersleri harmanlayarak kişilerin ilgi alanlarına göre zengin eğitim içerikleri oluşturmaktadır.

New Yorker ailesi olarak asıl çıkış noktanız nedir?

Amacımız, İletişim Fakültesi mezunlarının işsizlik sıkıntısına çözüm oluşturmaktır. İş verenlerin deneyimin var mı? Sorusuna cevap olarak özgeçmişlerini staj yaptırarak doldurmak. Kişilere yaşamları boyunca mutlu hissettikleri uzmanlık alanlarını keşfetmelerine katkı sağlayıp iletişim unvanlarını bu bağlamda pekiştirmeyi hedefliyoruz. Uzun dönem alınacak eğitimlerin yanı sıra alacakları kısa dönem eğitimleri uygulamalı derslerle işi mutfağında öğrenmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Eğitim alanlarınızda, çalışma alanlarınızda bir sınır var mı, yoksa sizden eğitim almak isteyen herkese uygun bir eğitim yelpazeniz mevcut mu?

New Yorker Akademi olarak biz, geliştirdiğimiz nitelikli eğitim programlarımız, alanında uzman öğretim kadromuz ve eğitim amaçlarına ve çağın gereklerine uygun teknik altyapımızla ülkemizin en başarılı ve en çok tercih edilen iletişim kurumlarından biri olmakta kararlıyız. Bu vizyona ulaşmak için toplumsal duyarlılığa sahip, yeterli entelektüel birikim elde etmiş, etik ilkelerden asla ödün vermeyen, alanıyla ilgili uzmanlık ve teknik bilgilere sahip iletişim profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

 

 Biz, iletişim alanının disiplinler arası bir alan olduğu gerçeğinin farkındayız, bu farkındalıkla tüm öğrencilerimizi akademik açıdan geniş bir yelpazede yetiştirmek için temel ders programlarımızı farklı disiplinlerden derslerle bütünleştiriyor, yeni teknolojinin tüm enstürmanlarını eğitim programımıza hızla adapte ediyoruz.

Başarılı öğrencilere yurt dışı tecrübesi ve staj gibi olanaklar sağlıyorsunuz... Peki sonrasında kendilerine bir iş imkanı yaratma durumunuz var mı?

New Yorker Academy danışmanları başarılı olmuş öğrencilerini yurt dışına göndererek ve yerinde uygulamalı derslerle çözüm ortaklarıyla bir dinamikte devam ediyor. Profesyonel danışmanlarımız ücretsiz bir şekilde öğrencilerine özgeçmiş, iş mülakatlarında yapılması gerekenleri ve bu süreçte izleyecekleri bir yol haritası oluşturuyor. Oluşturduğumuz (networkinglerle) başarılı öğrencilerine iş alanı oluşturuyoruz.

Ülkede o kadar çok iletişim fakültesi ve bunlardan her yıl mezun olan binlerce işsiz var. Sizin farkınız ne  mezunlarınıza iş bulma konusunda yardımcı olabiliyorsunuz?

New Yorker Academy daha önce bahsettiğim gibi çıkış noktası öğrencinin mezun olduktan sonra işsiz kalması ve iş verenlerin deneyimli eleman arayışıdır. Bizler öğrencileri programlarla destekleyip bir yıl boyunca öğrendiklerini anlaşmalı olduğumuz çözüm ortaklarımızla deneyimlemeleri bu sayede iş başvurularında gösterecekleri referansları olacaktır. En önemlisi de sevdikleri işleri yapıyor olacaklar.

Canlı online eğitimlerimiz tüm dünyada birinci sıraya yerleşmiş Vedubox alt yapısında kişiye  özel sanal kütüphanede kayıt alınarak öğrenci istediğinde tekrar izleyebilir, ödevlerini yapabilir istediği dersleri indirebilir bu yüzden vereceğimiz uzaktan eğitim sistemimiz öğrenciyi kaliteli eğitime kavuşturuyor

Sizin kurumunuzun kapısında alanla ilgili bilgisi olmayan bir birey girdiğinde eğitim sonunda ne kadar donanımlı olup aranızdan ayrılıyor?

New Yorker Academy’nin amaçlarından biri de sektör değiştirmek isteyen ve uzmanlık alanı var olan katılımcılara vereceğimiz eğitimlerle arzu ettikleri iletişim unvanlarını kazandırmak belirli alanlarda uzmanlaşmış kişileri özelden genele çekerek onlara vereceğimiz uygulamalarla yeteneklerini gösterme fırsatları olacak ve aynı zamanda çözüm ortaklarımız aracılığıyla yerinde denemiş olacaktırlar.

 

Eğitimleriniz zamansal olarak ne kadar bir süreyi kapsıyor?

 New Yorker Academy iletişim fakültelerinin 4 yıllık eğitimlerinde bulunan programlarının hepsini bir yılda vererek şirketlerin istediği donanıma sahip olan öğrenciyi yetiştirmek ve yönlendirmek fakat yurt dışı eğitim platformlarında olduğu gibi bizler de kısa dönemli eğitimler vererek kişiyi istediği eğitimlerle bir araya getiriyoruz.

 

İletişim fakültelerinin 4 yılda verdiklerini 1 yılda vereceğinizi iddia ettiniz  Üniversitelerin bile 4 yılda verdiği teori eğitimini 1 yıla nasıl sığdıracaksınız?

New Yorker Academy eğitim sistemini yurt dışında yapılan sertifika programlarını Türkiye eğitim sistemine entegre ederek başarmayı hedeflemiştir. İletişim fakültesinde istediğiniz bölüm ve bölümleri seçme şansınız olacaktır. Bir yıllık eğitim sistemimiz ise hızlandırılmış eğitim sisteminden öte teoriyi hızlandırıp uygulamalı dersleri artırmaktır. Yıllara bölünmüş eğitim sisteminin mezunları bu bölümleri bir yılda zaman kazanarak hayatlarına devam ettirebilirler.

Malum pandemi dönemindeyiz ve birçok eğitim, iş ve işleyiş durdu denecek kadar yavaş. Bu süreçte insanlara sağlıklı bir eğitimi nasıl vereceksiniz?

Canlı online eğitimlerimiz tüm dünyada birinci sıraya yerleşmiş Vedubox alt yapısında kişiye  özel sanal kütüphanede kayıt alınarak öğrenci istediğinde tekrar izleyebilir, ödevlerini yapabilir istediği dersleri indirebilir bu yüzden vereceğimiz uzaktan eğitim sistemimiz öğrenciyi kaliteli eğitime kavuşturuyor

81 ilden ve ülke dışından da eğitimlere katılabiliyor muyuz?

New Yorker Academy pandemi süreciyle online eğitime geçiş sağlamıştır. Donanımlı ekibi ve güçlü eğitim kadrosuyla başarılı da olmuştur. Uzaktan eğitimle isteyen istediği yerden tek bir tuşla bizimle devam edebilecektir.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Fenomel Şimal AKALIN Yaşadığı tacizi anlattıÖnceki Haber

Fenomel Şimal AKALIN Yaşadığı tacizi anl...

Uranyen Astrolog Sevilay Eriçdem, dikkat çeken değerlendirmelerde bulunduSonraki Haber

Uranyen Astrolog Sevilay Eriçdem, dikkat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar